Фото: Како изгледала најбараната манекенка во Србија пред пластичните операции!

Објавено: четврток, 21 јануари 2016 во 16:47
Spread the love

Драгана Џајиќ важи за една од најбараните манекенки во Србија , но неодамна се појави фотографија од нејзиното минато по која почнаа да се водат полемики колку пластичната хирургија има помага на девојките да се пробијат во светот на модата.

dirediiddjzajic

Драгана е најбара манекенка во Србија, но сето тоа го должи на естетските зафати кои го промениле во корен нејзиниот изглед. Погледнете како излгедала пред тоа.

ebeoperacieie