ВИДЕО: Таму кај што ќе удри Асад и песокот станува прав!

Објавено: четврток, 21 јануари 2016 во 16:59
Spread the love

Во околината на градот Харасти сириската армија води жестоки борби со терористичката група Јаиш ал ИсламОваа видео снимка го покажува уништувањето на инфраструктурата на оваа терористичка група, а станува збор за експлозија каква не сте виделе со сега.