Фото: Лебед прегрнува човек оти го спасил

Објавено: четврток, 7 април 2016 во 14:30
Spread the love

Водителот на емисијата “Born to Explore”, Ричард Вајс, го спасил лебедот што бил заробен во жичена ограда…

Кога се приближил Ричард, птицата дозволила да и помогне и да ја извлече. Потоа, во знак на почит и љубов, лебедот го свиткал својот врат околу оној на Ричард за да го прегрне.

lebed1
„Кога го фатив во прегратки, почувствував како му чука срцето, а потоа го опушти својот врат и го свитка околу мојот. Величествен е моментот кога животно целосно ви  верува“, објаснува Ричард.