Дона Арес и откри на јавноста: Еве како го добив ракот

Објавено: четврток, 14 јануари 2016 во 14:03
Spread the love
 Изминатата година беше мошне тешка за популарната босанска пејачка Дона Арес.Таа минуваше низ вистинска животна драма, храбро борејќи се со тешката болест.