ЧУДО: Доктори оживеале бебе кое не дишело 22 минути

Објавено: вторник, 30 мај 2017 во 13:05
Spread the love

Британските медиуми известуваат за чудо од бебе, кое благодарение на херојските потфати на докторот преживеало, иако по раѓањето првите 22 минути воопшто и не дишело.

Брачниот пар Ден и Рејчел Нори биле шокирани кога докторите го оживеале нивното бебе кое било во клиничка смрт.

Докторите дури и ги предупредиле родителите дека бебето можеби и нема да преживее во наредните три часа.

Девојчето во меѓувреме наполнило 40 недели, а нејзините родители уживаат во среќата.