Бидете хумани: Семејство од Скопје има потреба од помош, а можеби вие знаете кој може да им помогне

Објавено: вторник, 25 јули 2017 во 17:48
Spread the love

Семејство од Скопје се наоѓа во голема мака веќе неколку години. Имено тие се под кирија со 3 дечиња и бараат лице кое можеби живее во странство, а во Скопје има стан или куќа. Не бараат многу – доволно е само да се сместат, а за возврат тие ќе се грижат како да е нивно, само и само да успеат да застанат на свои нозе. Доколку има заинтересирани можете да им пишете ТУКА.