ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Џихадистите започнаа да се убиват меѓусебе!

Објавено: четврток, 17 декември 2015 во 19:43
Spread the love

На интернет е објавена вознемирувачка видео снимка од егзекуција на припадници на сирискиот разгранок на Ал каеда, Ал нусра.

dzihadisti

Британските медиуми јавуваат дека терористите поврзани со Исламска држава, кои се дел од групата Јармук, заробиле двајца терористи на Ал каеда и ги погубиле на брутален начин.

Снимката прикажува како тројца мажи зборуваат пред камерата и ги признаваат своите гревови, а потоа маскирани џихадисти ги врзуваат и ги полеваат со бензин, а потоа активираат експлозив.