(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Џихадист погоден во глава

Објавено: петок, 26 февруари 2016 во 18:51
Spread the love

Снимката е од Сирија и прикажува погубување на џихадист од снајперски куршум за време на улична борба.

Група на џихадисти се криеше зад една куќа и се менуваа во пукањето кон непријателот, и се одеше како подмачкано, но еден од нив немал толкава среќа.

Прво околу нозете му се заплетка каишот со куршуми, што малку го забави, а потоа кога се намести за стрелање, не успеа да испали ниту еден куршум, затоа што беше погоден во глава.

Камерта имаше забележано се, погледнете ја оваа страшна снимка.