Свет

Вознемирувачко видео: Џихадист погоден од куршум додека нишани со базука

Снимката е од сирискиот фронт, а го прикажува погубувањето на еден од борците од редовите на Исламската држава.

Имено, борецот носел базука на рамењата и дошол до положбата за која сакал да ги погоди своите непријатели, но бил погоден од куршум на снајперист од сириската војска!

 

Поврзани вести

Back to top button