Видео: Ќерката на Мелита восхитува со својот глас

Објавено: понеделник, 1 февруари 2016 во 13:21
Spread the love

Таа ја има наследено убавината од мама, но и желбата за јавни настапи. Мелита Ракиќевиќ долго време ја гледавме во улогата на водителка, а ни се чини дека многу наскоро и малата Барбара ќе стане дел од нашата естрадна сцена.

Ангелот со сини очи уште еднаш го покажа својот талент. Мама ја снимаше додека пее, а таа не маѓепса со својот прекрасен глас.