ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОТО: Стаорец чудовиште фатен во скопско Трубарево!

Објавено: четврток, 4 февруари 2016 во 14:26
Spread the love

Чудно животно се појави во скопската населба Трубарево. Жителите во својот двор фателе животно кое личи на стаорец, има иста опашка, но има заби како дабар. Долго е повеќе од еден метар, и сигурно знае да биде опасно.

zase3-359x640

zase2-359x640

zase1-359x640

Извор: Засе.мк