ВИСТИНСКО ЧУДО: Британец претрча базен полн со вода! (ВИДЕО)

Објавено: среда, 20 јануари 2016 во 12:57
Spread the love

Скот Козби (27) од Велика Британија го доби прекарот Исус, откако неколку пати претрча базен пол со вода.

bazen_1000x0

Чудото кое според Библијата го направи Исус, Козби го изведе неколку пати во базен во локално училиште. Имено, тој неколку пати но претрчал базенот пол со вода.

Но, доколку снимката ја погледнете неколку пати, на површината на водата ќе забележите еластичен материјал кој на Козби му овозможи да го направи ова „чудо“.

-Се обложив со другарите дека ќе претрчам базен полн со вода, а притоа да не потонам. И сега ме викаат Исус. Кога прв пат го гледате видеото навистина ќе помислите дека станува збор за чудо, истакнал Козби.