Видео: За влакно избегна смрт, храбри луѓе му помогнаа

Објавено: среда, 18 јануари 2017 во 12:11
Spread the love

Снегот го оковал американскиот град Портланд во Орегон, па така возач остана заглавен во снегот на пруга…

На снимката се гледа како “ford mustang” се обидува да излезе од снего, но кога тоа не му успеа, храбрите возачи од блиската околина се собраа и веднаш му помогнаа.

Во вистинско време луѓето го помрднаа автомобилот, затоа што возот помина одовде после неколку секунди.