ВИДЕО: Уловиле Анаконда, а она што го извадиле од нејзината утроба ги шокирало сите!

Објавено: четврток, 21 јануари 2016 во 09:35
Spread the love

Шокантна видео снимка се појави на сервисот на LiveLeak, а на неа се гледа Анаконда која ја уловиле мештаните на едно село во Бразил.

Сепак, најстрашното на снимката е моментот кога од утробата на Анакондата го извадииле пленот кој таа претходно го уловила.

Станува збор за голем Пит Бул кој Анакондата претходно го уловила.