Uncategorized

ВИДЕО: Цеца ја критикува својата ќерка

Пејачката гостувала со ќерка и Анастасија во една популарна емисија и открила нешто што речиси никој не го очекуваше. Имено, Цеца признала дека полудува поради доцнењето на Анстасија. -Ми го крева притисокот поради таа лоша навика. Таа е ужасно неорганизирана. Постојано и се јавувам и ја проверувам дали  и колку задоцнила – била отворена Цеца.

ceca

Анастасија ги потврди овие зборови на мајка и: „Постојано ми се јавува и ме критикува. Ми повторува дека не го почитувам туѓото време , што рака на срце и е точно. Да бидам искрена ме критикува и заради многу руги работи. Која ја бојадисав косата во русо мајка ми рече дека изгледам одвратно. Таа е секогаш директна и искрена и токму затоа ја сакам“.


CECA Anastasija mi mnogo ide na nerve! u… by zadkostellbokizadko

Поврзани вести

Back to top button