ВИДЕО: Слон разурна цело село

Објавено: среда, 10 февруари 2016 во 15:16
Spread the love

Во западен Бенгал во Индија се случи инцидент кога подивен слон разруши цело село, додека локалното население можеше само да ја набљудува сопствената пропаст.

Разбеснетото животно разруши 100 градби во ова индиско село.

На снимката е прикажано како слонот трча по малото место додека луѓето избезумени се обидувааат да ги спасат своите куќи, но и своите животи.

Погледнете каков хаос направи слонот: