Младо момче спасило пензионери (ВИДЕО)

Објавено: среда, 10 февруари 2016 во 14:23
Spread the love

Силен бран ги удира пензионеритеи ги повлекува кон океанот. Потоа бранот почнува да ги влече пензионерите од брегот конотворено море. За среќа случаен минувач им помогнал да излезат од ледената вода.

Драматичната снимка е снимена на плажата Портсал во Франција.