ВИДЕО: Сибирските трудници со студена вода на снегот го зајакнуваат имунитетот

Објавено: понеделник, 11 јануари 2016 во 17:06
Spread the love

Идините мајки од Сибир сакаат нивните наследници да избегнат лекар и лекови , па поради тоа трудниците со полевање на студена вода на мразот го зајакнуваат својот  имунитет.

siberia

Трудниците се собираат и во група и изгледуваат надвор на снегот да се полеваат со студена вода за да го зајакнат својот имунитет и да не се разболуваат. За многумина оваа метода е неприфатлива , но штом толку голем број на Русинки ја практикуваат веројатно делува.