Uncategorized

ВИДЕО: Секси докторка се опијанила, па направила драма на улица

Оваа снимка на Јутјуб досега има речиси три милиони прегледи.

На неа е забележана млада девојка, инаку неврохирург од Флорида, која во пијана состојба сакала да му го земе таксито на некој друг, а потоа почнала да го напаѓа возачот, да му ја уништува внатрешноста на автомобилот, да му го крши телефонот и да се однесува агресивно.

Видеоснимката од докторката досега ја виделе повеќе од два милиони луѓе, а поради нејзиното скандалозно однесување, сега ѝ се заканува отказ во болницата во која работи.

Поврзани вести

Back to top button