ВИДЕО: Руските хеликоптери “Терминатор” и “Ноќен ловец” го уништуваат секој непријател

Објавено: понеделник, 16 јануари 2017 во 14:51
Spread the love

Пилотите на руските хеликоптери “Терминатор”, “Крокодил” и ” Ноќен ловец” покажаа како се напаѓаат непријателски оклопни единици.

Во каснодарскиот предел, пилотите на руските хеликоптери извршија напад на оклопна единица, односно тоа беше само редовна вежба. За време на вежбата ја потврдија својата подготвеност за учествување во вакви задачи.