ВИДЕО: Руската полиција крена во воздух илегална џамија

Објавено: недела, 1 мај 2016 во 11:51
Spread the love

Руската полиција со експлозив крена во воздух дел од куќа во која се собираа салафистите, припадници на ултра конзервативно движење во сунитскиот ислам  објект кој не бил регистриран во муслиманската заедница како официјална џамија.