Видео: Пред 2 години имаше 320 килограми погледнете како изгледа денес!

Објавено: петок, 8 април 2016 во 18:17
Spread the love

Кристина Филипс е една од тие што успеале да ја победат битката со килограмите. Таа успеа екстремно да ослабе.

Оваа 25 годишна девојка успеа да ослабне неверојатно од 320 килограми на 83.

“Во последните неколку години изгубив многу килограми и секој пат кога ќе ја видам вагата дека се качува нагоре, престанувам да јадам неколку дена“ – изјави Кристина која стравува да не ги врати несаканите килограми.

Кристина имала проблем со тежината уште од 12 годишна воздраст кога имала 126 кила.

“Знам дека веќе немам 300 килограми, но и понатаму се чуствувам како да ги имам. Незнам како да го променам тоа чуство“ – признава таа.