Uncategorized

Видео: Еве што се крие во опашката на змијата ѕвечарка – ќе се фасцинирате

Ако од мали нозе се прашувавте што се крие во опашката на ѕвечарката и како го произведува тој звук, крајно време е да добиете одговор на тоа прашање.

Погледнете го видеото:

Поврзани вести

Back to top button