Видео: Поставил скриена камера пред да замине во кревет, ќе ви се заледи крвта од оваа снимка

Објавено: четврток, 10 март 2016 во 20:50
Spread the love

Од самиот почеток, постоењето на натприродно ги збунувало луѓето повеќе од се`. Иако многумина тврдат дека не постои место за такви уверувања во нашето модерно општество, се уште се случуваат работи кои не може да се објаснат.

Овој човек поставил скриена камера во својата спална соба како би докажал дека необични нешта речиси секојдневно се случуваат во неговиот дом.