Видео: Ни нуклеарна бомба не му може ништо – пристигнува часовникот на Путин

Објавено: среда, 9 декември 2015 во 13:23
Spread the love

Руската војска го доби паметниот часовник „ Срелец“, кој е непобедлив уред во оган и во вода и уште многу незамисливи работи. 

Срелецот се носи како и секој друг часовник, но немојте вас да ве излаже изгледот  на рачниот часовник.

Ова е последното нешто од воената руска техника. „Стрелец“ преку заштитните дигитални врски одржува сигнал со базата така што се користат тајни бранови кои е невозможно да се сретнат.

За да ги откријат тие бранови или да се прекинат потребно се силни електронски сметни, но тие лесно се откриваат, па не доаѓа во обѕир.