ВИДЕО: Невеста на свадба распали со два пиштола

Објавено: сабота, 19 декември 2015 во 10:59
Spread the love

Чудниот обичај кој никогаш не умира во српската традиција е пукањето од пиштол на свадба. Сепак, оваа веселба на некој начин е сосема нетипична, затоа што на неа на свадбата главен револвераш е младата.

невеста

За пукање од пиштол или евентуално гаѓање на јаболко обично е задолжен младоженецот.
Но, сепак пред два дена на YouTube е објавен видео клип од чудна свадба, што се одржа во Србија.