ВИДЕО: НАСА сними НЛО како лета над Земјата па го прекина преносот во живо

Објавено: понеделник, 18 јули 2016 во 13:15
Spread the love

На прашањето дали постојат вонземјани, никој засега нема одговор, но дека нешто чудно се случува тоа е сигурно!

За тоа сведочи и тоа што НАСА пред неколку дена го прекина своето емитување поради неидентификуван летачки објект, кој влета во атмосферскиот појас на Земјата.

Овој инцидент се случил на 9 јули, а уште никој нема точно објаснуваше што всушност се случило.