ВИДЕО: На полицаец му пукале во грб, а тој продолжува да пишува казна

Објавено: четврток, 21 јануари 2016 во 14:06
Spread the love

Овој полицаец е нападнат од едeн криминалец што му пука во грб, а потоа бега. Полицаецот го брка напаѓачот, а потоа продолжува да ја пишува сообраќајната казна. Изгледа многу неверојатно, но е вистинито.