ВИДЕО: На овие машки проституки жените им давале и до 200 илјади долари за ноќ

Објавено: вторник, 22 декември 2015 во 18:35
Spread the love

Во Јапонија и Италија не е ништо необично жените да плаќаат за внимание од маж. Хикар Аизав и Роберто Дулче се машки проститутки.

prostituki

Аизав може да се пофали со скапоцен дом и поклони кои ги добил од неговите верни клиентки. Како што пренесуваат медиумите неговата најголема заработка за една ноќ изнесувала 200.000 долари.

Хикан е скормен и несака изненадувања кога станува збор за поклони, па затоа кога клиентката кога ќе одлучи нешто да му поклони тој сака претходно да знае што ќе му подарат.

Неговото животно мото е е: “Луѓето не го купуваат производот затоа што е добар, него затоа што ти веруваат“, а едно е сигурно клиентките му веруваат многу.

Господинот Роберто се води според “Ако е жената гладна, таа го задоволува својот апетит во ресторан, а ако има проблеми со психата иде на психијатар, а ако има сексуални и емотивни проблеми ми се јавува мене“.

Доблест му е скромноста. Услугите ги наплатува 500 до 2.000 евра.