ВИДЕО: Мечка видена во центарот на градот

Објавено: недела, 12 февруари 2017 во 13:34
Spread the love

Жителите на еден руски град во регионот на Самара снимиле возрасна мечка како се качува по стебло на дрво во близина на една од градските улици.

Се претпоставува дека мечката побегнала од циркус.

Снимтелот сепак се плаши да му се приближи на животното. -Нема да се приближувам – огромна е!, се слуша на снимката.