Видео: Куче кое глуми дека е мртво

Објавено: среда, 28 декември 2016 во 09:04
Spread the love

Кучето Бејли е исклучително слатко, но и талентирано.

Ваквиот талент му ги обезбеди неговите „пет минути слава“, односно гостување во „Шоуто на Дејвид Летерман“.

Имено, трикот кога некој „лежи и глуми мртов“, Бејли го издигна на сосем ново ниво, доведувајќи го до совршенство. Видеото е од 2009 година, но вреди да се погледне.