ВИДЕО: Како изгледаше Лоба пред 13 години

Објавено: понеделник, 21 март 2016 во 15:24
Spread the love

На детската Евровизија во 2003 година Марија Арсовска и Викторија Лоба за прв пат ја претставуваа Македонија со песната „Ти не ме познаваш“.