Uncategorized

ВИДЕО: Ја штипна за задник, па си доби нокаут

На снимката се гледа како една жена е навалена над еден мотор и еден случаен минувач ја штипнува за задник. Изгледа дека тој не очекувал дека жената ќе му врати и ќе го удри.

Жената во истиот момент се врти и со десната рака му мава бокс и тој паѓа на земја.

Откако добил бокс непристојниот човек лежи на земја 20 секунди додека жената им објаснува на минувачите зашто го направила тоа.

Поврзани вести

Back to top button