ВИДЕО: Ја натерал сопругата да шета гола по улица бидејќи го изневерува

Објавено: среда, 20 јануари 2016 во 13:41
Spread the love

Откако сфатил дека неговата сопруга го изневерува решил да и се одмазди. Ја натерал да се соблече гола и да шета по улица, додека тој ја снимал на мобилен телефон. Најпрво жената шета покриена со пешкир, за потоа да ја натера да го тргне пешкирот и да шета гола.