ФОТО: Службеник ќе добие отказ за секс во канцеларија

Објавено: среда, 20 јануари 2016 во 13:47
Spread the love

Ова се скандалозните фотографии на државен службеник кој имал интимни односи во не така интимна локација – зградата на владата.

СКАНДАЛ 2

Парот бил фатени на камера на видео надзор во повеќе канцеларии на локалната власт, што води до нивно јавно засрамување.

Сликите покажат човек, идентификуван како главен системи инженер Мигел Медина и жена опишана како поранешен државен службеник, во виорот на страста во канцеларијата каде што работи.

Вулгарниот владин пар биле фатени во различни позиции – и во различни соби ширум зградата на локалната власт.

СКАНДАЛ 3

Медиумите откриваат дека фотографиите се од снимките на CCTV камери поставени во зградата на владата во градот Оруро, Боливија.