ВИДЕО: Ја изневерил сопругата, па добил сатар по глава!

Објавено: четврток, 18 февруари 2016 во 14:10
Spread the love

Еден Кинез завршил во болница бидејќи толку многу ја изнервирал својата жена, па таа му забила сатар во главата.

Проблемот настанал кога дознала дека има љубовница…

Во тој момент ја дофатила првата работа што и дошла при рака.

За негова несреќа, тоа било сатар…

Жената со оваа кујнска алатка го удрила во тилот, па мажот завршил во болница.

Иако ваквите рани често можат да бидат фатални, несреќниот маж стигнал до операционата маса. Иако деталите за неговата здравствена состојба не се соопштени, веруваме дека преживеал, бидејќи на снимката се гледа дека е на нозе.