Фото

Сопруг 2 години садел цвеќиња за неговата слепа сопруга да ги мириса

Господин и госпоѓа Куроки живееле среќен живот како фармери во рурална Јапонија, одгледувајќи две прекрасни деца.

sopruznici

Но, трагедијата настапила кога г-ѓа Куроки одненадеш го изгубила видот, поради компликации со дијабетесот

Набрзо после тоа, таа станала депресивна и повлечена, затворајќи се себе си во семејниот дом.

sopruznici4

Нејзиниот сопруг се борел да најде начини да ја расположи својата сопруга, кога му текнало многу убава идеја – тој одлучил да насади цела цветна градина, каде таа ќе може да ужива во миризбата и дека тоа ќе ја охрабрида излегува надвор.

sopruznici5

Тој потрошил две години и илјадници цвеќиња, за конечно да ја направи приватната фарма која сега ги привлекува и другите луѓе ширум светот кои сакаат да го видат вистинскиот живот зад оваа љубовна приказна.

sopruiznici6

sopruznici3

Поврзани вести

Back to top button