ВИДЕО: Храбар полицаец со своето тело заштити дете од сигурна смрт

Објавено: петок, 1 април 2016 во 17:59
Spread the love

Белорускиот полицаец Сергеј Баталко стана вистински херој кога со своето тело го заштити детето кое за малку ќе го удрело автомобил на пешачкиот премин во градот Витебск.

56-годишниот Возач на автомобилот (56) ја изгубил контролата и сега може да биде соочен со казна од 300 долари и одземање на возачката дозвола 2 години.

Полицаецот се здобил со повреди, додека детето немало ниедна.