Фото

Поради овие фотографии се зборува дека Анџелина Џоли умира

Светски медиуми  првин објавија дека Анџелина Џоли има само 35 килограми и дека умира, а тогаш и дека Брет Пит се раздели од неа токму во периот кога има сериозни здравстевни проблеми. Таквите оговарања ги поттикнаа  овие фотографии, на кои актерката навистина делува исцрпено и премногу слабо.

Бред Пит сепак не се разделува од Анџелина, а актерката не умира како што пишуваше американскиот таблоид „Нешнал Еквајер“. Овој лист навел дека Џоли има само 35 килограми  како и дека доколку продолжи со занемарување на здравјето наскоро ќе умре, а токму затоа Бред и поставил ултиматум „јади или развод“.

Светските медиуми ја провериле целата приказна и информациите дека актерката нема сила да стане од постела, како и дека Бред ја остава поради  нејзината негрижа са сопственото здравје и објавија дека нема вистина во тие шпекулации.

angelina2

Сепак, факт е дека новите фотографии покажуваат дека е исцрпена, премногу слаба и бледа. Акос е според  со фотографии од пред неколку години со оние денешните видлива е голема разлика.

Сега:

angelina3

angelina4

angelina5

Некогаш: 

angelina6

angelina7

Поврзани вести

Back to top button