ВИДЕО: Го претепала бидејќи одбил секс

Објавено: сабота, 23 јануари 2016 во 11:30
Spread the love

Една млада девојка толку инсистирала да има секс со момчето кое штом влегло во јавен тоалет и таа влегла по него, но сигурно не неочекувала “не” како одговор!
Всушност, таа му го тргнала шишето со алкохол од раката и почнала страсно да го бакнува, а тој одбивал, а тогаш настанал хаос. Девојка прво со шлаканици го тепала.