Свет

ВИДЕО: Фатен терористот кој купуваше девојки – Сега не му е до смеење

Терорист кој низ смеење ги навредуваше младите девојки на својот пазар на робови е фатен во Ирак. Дотичниот борец на ИСИС е снимен пред 18 месеци како бара да „девојките ги проверат забите“, пред да ги купат. Се работи за отемни девојки Језид, кои речиси сите завршиле како сексуални робинки на џихадистите.

За време на преговорите во „пазарот“ терористот говорел дека ќе плати повеќе за девојките со плави очи и ќе даде 500 долари за една 15 годишна тинејџерка.

Страшното видео почнива таша што еден од џихадистите објаснува дека денеска е ден на трговија со робови па продолжува:

„Денеска е по божја воља ден на распродажба. Секој ќе добие дел.

Другиот терорист на тоа одговара:
„Се колнам дека барам девојка. Се надевам дека ќе најдам некоја!

Додека останатите се смееле, се јавува уште еден.

„Денеска е ден на робовите и секој ќе добие свој дел! Низ смеење така купувале девојки, за кои за некои и платиле и до 500 долари, што кај некој од нив се сметала за висока цена.

Но, судбината го направи своето и еден од насмеаните џихадисти падна во рацете на курдските борци во Ирак.

По сликите кои курдските медиуми го објавија, повеќе не му било смешно. Ни најмалку.

Поврзани вести

Back to top button