ВИДЕО: Еве како функционираат денешните девојки и парите

Објавено: четврток, 18 август 2016 во 13:56
Spread the love

Многу денешни девојки ги интересираат само парите, секоја чест на исклучоците, а ова видео ќе ви го долови тоа на едноставен начин. Погледнете и кажете ни дали ова стана наше секојдневие.


Današnje djevojke i novac by coolPick