ВИДЕО: Деспасито во изведба на Агушеви

Објавено: сабота, 24 јуни 2017 во 09:12
Spread the love

Еден од најзаразните хитови ова лето, популарната „Деспасито“, доби кавер верзија и од македонскиот трубачки оркестар „Џамбо Агушеви“.