Uncategorized

ВИДЕО: Билдер удри бремена жена, а потоа толпа луѓе му се одмазди!

Маж кој нападна бремена жена, во еден момент се најде на подот додека сите останати го тепаа и му ја кинеа облеката.

Еден маж наводно нападнал бремена жена на базенот за време на забава во Америка, после тоа следел тотален хаос. Забавата била прекината во која насилникот единствено настрда.

На видеото кое е објавено на интернет, прикажана е реакцијата на голема толпа луѓе која го нападна овој човек.

Не го поштедија ни мажите ни жените.

Поврзани вести

Back to top button