ВИДЕО: Балканскиот Сулејман ја прослави новата година со четири сопруги

Објавено: сабота, 2 јануари 2016 во 16:22
Spread the love

Во едно босанско ромско семејство прославата на Нова година беше и повеќе од весела.

сулејман насловна
Изет Рамовиќ Гринго има четири сопруги и 12 деца, сите живеат под ист покрив, а прославата во нивниот дом беше и повеќе од весела.

суљо 2ж
Највесел бил Гринго, додека неговите сопруги откриле дека го сакаат но и дека помалку се љубоморни една на друга.
Помеѓу другото, малолетниот син ан Гринго е веќе женет, а неговата жена исто така била на прославата.

суљо3
Погледнете го видеото до прославата во семејниот дом на Гринго кое стана апсолутен хит во регионот, а во голем број на коментарите на социјалните мрежи Гринго го нарекуваат балканскиот Сулејман: