ВИДЕО+18: Вака индиската полиција дели правда

Објавено: понеделник, 13 март 2017 во 13:00
Spread the love

Во Индија не се замараат со процедури, пресумпција на невиност, фер судење и слично. Полициска бруталност? Уште помалку. Те фатат ли како крадеш, полицијата те млати на лице место, и тоа така брутално и понижувачки за да ги памтиш до крај на животот.

Видеово е прилично вознемирувачко. Гледајте го на своја одговорност.