Снимено во болница како душата го напушта телото веднаш после смртта

Објавено: понеделник, 18 јули 2016 во 18:04
Spread the love

Камерите во болница го снимиле моментот кога душата го напушта телот веднаш после смртта. Тие што не веруваат во задгробен живот после ова видео најверојатно ќе го сменат мислењето.

Погледнете го видеото: