Смртоносна дрога се повеќе популарна во светот – Погледнете како делува

Објавено: среда, 29 јуни 2016 во 12:03
Spread the love

Видеото со наслов „Flakka takes over Florida“ се најде на интернет, а на него е прикажана жена во жолт костим за капење како скока  на тревата во дворот. Како што пишува во описот на снимката, жената се однесува како луда, бидејќи е под влијание на силна дрога.Флака најчесто може да се најде во облик на кристални “камчиња”, кои се голтаат, а консумерите се чувствуваат како да имаат натприродни моќи.

Ситните кристали исто така може да се вдишат, но и да се стават во електронска цигара, што овозможува непречено консумирање во јавност. Флака се произведува од синтетички катинон, а ефектот трае околу четири часа.

За тоа време консумерите се однесуваат крајно бизарно, па трчаат, соблекуваат алишта, и “имаат секс со дрвја”. По крајот на дејството, се чувствуваат исцрепено, со изгубена желба за движење. Погледнете го видеото…