Uncategorized

Скриена камера го снимила моментот кога помошничка става урина во сокот на нејзиниот шеф!

Ова е моментот кога една помошничка од Кувајт била фатена на дело додека ја истура својата урина во чашата со сок на нејзиниот шеф.

Според локалните медиуми, семејството се сомневало во помошничката поради непознати причини, па решило да инсталира камера во кујната.

urina1

Камерата снимила две жени кои ја вршеле својата рутинска дневна работа, додека една од нив го подготвувала сокот.

urina2

Кога жената која го направила сокот ја снемува од кадарот, другата жена од под својата облека вади друга часа, во која имало урина, и ја истура во сокот на својот шеф.

urina3

На крајот од видеото се гледа дека помошничката продолжува да ја врши својата работа, односно готви ручек во позадината.

На крајот од видеото се гледа дека помошничката продолжува да ја врши својата работа, односно готви ручек во позадината.

Video Player

 

Поврзани вести

Back to top button