Швалер се обиде да побегне низ прозор од бесниот маж, но потоа гадно зажали

Објавено: петок, 17 јуни 2016 во 14:50
Spread the love

Доколку сте мислеле дека бегањето умее да биде едноставно како на филм, тогаш сте се измамиле. Многу работи можат да тргнат погрешно, како што се случи на ова момче од Русија, кое како што се наведува е фатен во неверство.

Тој се обида да побегне низ прозор, и да се спушти по патот на импровизираниот јаже од чаршави. Но, очигледно не ги врзал како што треба, па истиот се одврза и момчето падна.